Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Πρόσβαση στη Συνάντηση το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 στην αίθουσα Α2 του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην Πολυτεχνειούπολη στο Ζωγράφου.


Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται ανάμεσα σε Ιλίσια-Καισαριανη-Ζωγράφου-
Κατεχάκη (η μεγάλη πράσινη έκταση που φαίνεται στους χάρτες).

Όσοι έρθουν με συγκοινωνία ας πάρουν το 223 ή 224 από τον Ευαγγελισμό και ας κατέβουν στη στάση 10η Καισαριανής. Θα περάσουν από την απέναντι μεριά της Εθνικής Αντιστάσεως, θα μπουν μέσα στο στενάκι και θα διασχίσουν κάθετα το μικρό παρκάκι που θα συναντήσουν και θα βγουν μέσα στη πανεπιστημιούπολη ακριβώς έξω από το τμήμα Πληροφορικής.

Όσοι έρθουν με αμάξι θα πρέπει να μπουν από μία από τις τρεις πύλες.
Όσοι μπείτε από τις Ζωγράφου και Καισαριανής κατεβείτε προς τα κάτω, περάστε τη στρογγυλή πλατεία και λίγο πιο κάτω θα βρείτε τη σχολή στα δεξιά
σας. Όσοι μπείτε από Ιλίσια ανεβείτε λίγο, περάστε τα παρκάκια με χώρους άθλησης και λίγο πιο πάνω θα βρείτε τη σχολή στα αριστερά σας (μη στρίψετε στον κάθετο δρόμο, η είσοδος (για το πάρκιν) της σχολής είναι πάνω στο κεντρικό). Αν φτάσετε στη στρογγυλή πλατεία γυρίστε πίσω. Έξω από τη σχολή έχει ταμπέλες.

Επειδή είναι Σάββατο το πιο πιθανό είναι να είναι κλειστές οι πάνω πύλες και να είναι ανοιχτή μόνο η πύλη των Ιλισίων. Όσοι είναι από Κατεχάκη είναι εύκολο, θα κατέβουν την Εθνικής Αντιστάσεως στο τέρμα της, θα βγουν δεξιά στην Υμητού-Ούλωφ Πάλμε και στο δεξί τους χέρι θα βρουν την πύλη των Ιλισίων (κόκκινη γραμμή στο χάρτη 4). Από Ζωγράφου δεν ξέρω πώς συμφέρει να κατέβουν.

Υ.Σ. : Η ανακοίνωση της ΕΠΕ που λέει πολυτεχνειούπολη προφανώς έχει λάθος, εννοούσαν πανεπιστημιούπολη

5 σχόλια:

  1. Alex είσαι αξιέπαινος για ότι κάνεις....
    Συγχαρητήρια για όλα!

    Στην συνάντηση θα είσαι μόνος σου εκεί για να μας εξηγήσεις όλες τις ενέργειες απο δω και πέρα ή θα είναι και μέλη της ΕΠΕ...

    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα,

    Στο Σύλλογο Αποφοίτων του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί από τη μεριά τη δική σας και της ΕΠΕ από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Θα είναι χαρά μας να παραστούμε στη συνάντηση που έχετε προαναγγείλει και προσβλέπουμε σε μια διαφωτιστική και εποικοδομητική συζήτηση. Από τη μεριά μας, έχουμε απευθύνει πρόσκληση στα μέλη μας να συμμετέχουν και έχουμε αναρτήσει σχετική ενημέρωση στον ιστοτόπο μας.

    Επ' ευκαιρία να επισημάνω και κάτι διαδικαστικό: Η αίθουσα Α22 που αναφέρεται στην πρόσκληση είναι ανύπαρκτη. Υποθέτουμε ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και ότι ο συντάκτης εννοεί την αίθουσα Α2 (μία από τις δύο νεόκτιστες αίθουσες που έχουν κατασκευαστεί στα ανατολικά του κεντρικού κτιρίου της σχολής).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά,
    εγώ την πάτησα και δεν θα μπορέσω να έρθω στην Σχολή! Είμαι με πυρετό και επειδή ήρθα κι από Αμερική, ο γιοατρός δε μ'αφήνει!
    Θα μάθω πληροφορίες και θα τις ανεβάσω όμως. Ξέρει κανείς αν η Α2, έχει το σύστημα τηλεμετάδοσης που είχαμε στο DI? Αν είναι τουλάχιστον να συμμετέχουμε με αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Alex: Δεν έχει τηλεμετάδοση η Α2. Τηλεμετάδοση έχουν πλέον το αμφιθέατρο και οι αίθουσες ΣΤ και Ζ. Ακόμα κι έτσι, χρειάζεται προσυννενόηση με τους διαχειριστές του συστήματος τηλεμετάδοσης για να ενεργοποιηθεί αυτή στη διάρκεια της συνάντησης.

    Κρίμα που δεν θα παρευρίσκεσαι. Εύχομαι περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @DIT Alumni Club
    Είναι και πάρα πολλοί που δεν μπορούν να παρευρεθούν λόγω απόστασης. Εγώ π.χ είμαι Β. Ελλάδα (Καβάλα). Θα μπορούσατε να καταγράψετε τη συνάντηση και να την ανεβάσετε σε κάποια σελίδα π.χ

    http://www.youtube.com/
    http://www.vimeo.com/
    http://www.veoh.com/
    http://www.greektube.org/
    http://video.yahoo.com/

    ή όπου εσείς επιθυμείτε :-)

    Έτσι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη συνάντηση και όσοι δεν μπορούν, για οποιοδήποτε λόγο και επίσης με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να διαδώσετε στο διαδίκτυο, τις απόψεις μας και τις κινήσεις μας, μέσω διαφόρων blogs, ειδησιογραφικών portals κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή