Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Συνάντηση σήμερα στις 17:30 στη Βουλή

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σήμερα, Τρίτη, και αύριο, Τετάρτη, συζητείται στην Βουλή το νομοσχέδιο για την Παιδεία και η επίμαχη τροπολογία.

Δεν πρέπει να κάτσουμε έτσι, θα πρέπει όλοι να βρεθούμε εκεί ώστε να δώσουμε δυναμικό παρόν. Έχουμε ραντεβού σήμερα το απόγευμα στις 17:30 στην είσοδο της Βουλής επί της Λεωφόρου Αμαλίας ώστε να εισέλθουμε στη συνέχεια στο κτίριο και να αρχίσει η ενημερωση των βουλευτών. Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να πάνε και στα θεωρεία για να παρακολουθήσουν τη συζήτηση που αρχίζει στις 18:00. Θα είναι εκεί ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΠΕ Δημητρης Κυριακός για να συντονίσει τους συναδέλφους.

Παρακαλούμε όλους σας να το μεταδώσετε σε όσους περισσότερους συναδέλφους μπορείτε, ώστε να δώσουμε ηχηρό παρόν.

1 σχόλιο:

  1. Προσωπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν τη φυσική παρουσία μου στην Αθήνα σήμερα και αύριο που κορυφώνεται η μάχη για τη σφυρηλάτηση της ενότητας του κλάδου.

    Είναι μια μάχη με το παράδοξο χαρακτηριστικό ότι ο αντίπαλος (ΥΠΕΠΘ) είναι εκείνος που πρώτος θα ωφεληθεί από την υιοθέτηση των αιτημάτων μας! Μόνο σε σοβαρές μορφωτικές ανεπάρκειες μπορεί να αποδώσει κανείς τη στάση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΠΘ.

    Με αυτή την έννοια η παρουσία των συναδέλφων στη Βουλή σήμερα και αύριο είναι μια ένδειξη σεβασμού προς τους θεσμούς που με τόσες θυσίες οικοδομήθηκαν στον τόπο μας. Είναι ταυτόχρονα η απτή έκφραση μιας υπόσχεσης που έχουμε εδώ και χρόνια δώσει προς ολόκληρη την ελληνική κοινωνία (http://www.epe.org.gr/idritikidiakirixi.jsp).

    Ανεξάρτητα από την έκβαση των πραγμάτων σήμερα και αύριο η ένταση του αγώνα μας για να έρθει η Άνοιξη της Πληροφορικής στον τόπο μας δεν πρόκειται να μειωθεί στο παραμικρό. Ιδίως αν τελικώς υιοθετηθούν οι προτάσεις μας από το Κοινοβούλιο, οι ευθύνες που επωμιζόμαστε είναι πολύ μεγαλύτερες από ό,τι σε αντίθετη περίπτωση. Διότι τότε είναι που πραγματικά αρχίζει για όλους μας η ουσιαστική δουλειά για πραγματική προσφορά στην εκπαίδευση των αυριανών πολιτών της Κοινωνίας της Γνώσης.

    Καλή δύναμη σε όλες και όλους, είτε βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα στην Αθήνα, είτε βρίσκονται στα μετόπισθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή